Fra Bloggen: Barnevernsstudenter på Haiti

 In News, News

Hei!

Vi er 5 barnevernspedagogstudenter fra NTNU i Trondheim som er i Haiti for å skrive prosjektoppgave. Vi har kommet halvveis i vårt 5 ukers lange opphold, og så langt har det vært helt fantastisk og interessant. I oppgaven vår vil vi se på hvordan Prosjekt Haiti arbeider for en bedre fremtid for barn og unge.

Vi er på Petit Troll mandag til torsdag der vi har det gøy sammen med barna. I friminuttene har blant annet ”boogieboogie” blitt en stor favoritt, der noen av barna synger med på norsk. Vi har også besøkt Manman Troll, der flere av oss har bestilt skreddersydde skjørt fra Manman Troll kolleksjonen. En ettermiddag i uken er vi også innom ungdomsklubben. Her har vi sett litt forskjellig, som dans, musikk og filmer de har laget.

Vi har vært en langhelg i Saint Louis du Sud, der vi var med på International Jazz day med barna. Ellers koste vi oss med bading i bassenget, båttur til paradis øya, sightseeing i landsbyen og grillparty med helgrilla gris. Sovesituasjonen var en ny erfaring for oss nordmenn. Den første natta kravlet vi inn i myggnettingen med bare et ønske om å overleve natten, men vi ble fort vant til det uvante.

Menneskene her er veldig imøtekommende og gjestfrie. Vi har vært på besøk til og truffet mange hyggelig folk som alltid tilbyr mat og drikke.

I gjestehuset blir vi tatt godt vare på og vi stortrives. Vår veileder Edwin er flink til å få oss ut av huset og tar oss med til ulike steder i Port-au-Prince. På søndag var vi ute å kjørte offroad noe som var veldig artig.

Haiti leverer og vi gleder oss til de kommende ukene!

Hilsen Anja, Agnethe, Malin, Anette og Mari

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.