Haiti Cheri på Rockefeller 6. april

 In News, News

arrangement

6. april inviterer Prosjekt Haiti til familiesøndag og konsert på Rockefeller! Arrangementene har fått navnet “Haiti Cheri” – Kjære Haiti, og har hele Oslos befolkning som målgruppe. “Haiti handler ikke bare om nød og fattigdom men om mennesker med engasjement, drømmer og vilje til å forandre livene sine! Det er noe vi i Prosjekt Haiti setter høyt i vårt arbeid på Haiti og som vi ønsker å formidle hjem til Norge” sier Ragnhild Slettner som er prosjektleder for Haiti Cheri. Det er Prosjekt Haitis frivillige i Oslo som står bak arrangementet, og alt overskudd fra dagen går selvfølgelig til arbeidet på Haiti.

Arrangementet er todelt: Fra kl 12 til kl 15 er det familiesøndag. Familiesøndagen starter med trommeworkshop og haitianske rytmer med musikere fra Zing Experience, samt kunstworkshop med fokus på haitiansk voudou-tradisjon (kl 12 – kl 14). Deretter blir det sirkusforestilling med Zirk Mir (kl 14 – kl 15). Forestillingen handler om Zirk Mirs jordomseiling der de blant annet tilbrakte tid på Haiti. I tillegg blir det stands med informasjon om Haiti og salg av haitiansk kunsthåndtverk. Det vil også bli solgt enkel mat og drikke.

Kl. 18 åpner vi dørene for konsert. Fantastiske Zing Experience skal spille sammen norske artister som Phone Joan og Maria Due (med flere!). Det blir topp stemning!

Billetter til begge arrangementene er tilgjengelig fra www.billettservice.no. Det vil også bli billettsalg i døra.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.