Løper for mat!

 In News, News

Edwin_NYEdwin løper New York City Maraton 4. November.

 

Edwin løper for å skaffe penger slik at alle elevene på Petit Troll skolene  skal få et varmt måltid hver dag.

 

Edwin vet hvordan det er å ikke få nok mat hver dag. Oppvokst på Haiti med en alenemor var det ikke alltid middagen sto på bordet.  Å vokse opp uten å vite om det er nok mat er som å være dødsdømt, men man vil så gjerne overleve. “Ofte gikk jeg på skolen uten mat og jeg visste med sikkerhet at det heller ikke ville være mat når jeg kom hjem”, forteller Edwin “Jeg lovet meg selv da jeg var ung at jeg skulle kjempe mot sult. Det å sørge for mat til disse barna er som å gi den unge sultende Edwin mat. Livet er så utrolig urettferdig, nå har jeg mat men har ikke alltid appetitt”, sier Edwin med et smil.

“Jeg er i god fysisk form og løper langt, jeg tar derfor utfordringen med å løpe New York  Maraton.  I fjor løp Åse hun samlet inn nesten 100.000,- til frisørskolen. Jeg satser på at jeg med min fantastiske utstråling greier å slå henne”, sier Edwin med et stort smil.

Følg Edwin på facebook.

Her finner du informasjon om NYC maraton.

 

For å få til dette må folk kjøpe meter. 1 meter koster kr 100,- og vil gi 10 barn ett måltid om dagen hver. Kjøp så mange meter du vil NÅ!!

 

Kontonummer 9731.12.81635 eller bruk PayPal

 

Donate here in English:

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.