Ny støtte til kantine fra Lions Norway

 In News, News
lions1For 2. år på rad har Lions Norway gitt støtte til Prosjekt Haiti, øremerket skolekantine ved de to Petit Troll skolene i Port au Prince og Saint Louis du Sud.
Donasjonen på hele 150 000 kroner kommer svært godt med for Prosjekt Haiti Denne støtten sikrer drift av skolekantine også i Saint Louis du Sud. 300 barneskoleelever fra 5 – 14 år får et varmt og næringsrikt måltid når skoledagen er slutt.
”Vi vet det betyr utrolig mye for barna at de får varm lunch på skolen, for svært mange er dette det eneste måltidet de spiser. For foreldrene er det også en lettelse å vite at barna deres får mat på skolen. Når barna ikke spiser blir de lettere syke og ukonsentrerte, og derav også dårligere faglige resultat. De siste årene har Petit troll skolen utmerket seg med svært gode resultat på de nasjonale 6.klasse eksamene. Vi vet det gode resultatet har direkte  sammenheng med at elevene våre kan spise seg mette hver dag, de har et trygt læringsmiljø og dyktige lærere med padagogisk kompetanse’’ forteller Daglig leder i Prosjekt Haiti, Ingvill Konradsen Ceide.
Tusen takk til Lions Norway for dette livsviktige bidraget til Petit Troll-elevene våre!

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.